Home >>  Sigma >>  Electronica >>  Gps en navigatie >>  Sigma bc 23.16 sts set completo gps en navigatie electronica,mode,kwaliteits garantie

Categorieën

Sigma bc 23.16 sts set completo gps en navigatie electronica,mode,kwaliteits garantie
€117.07  €58.54Korting: 50% korting
  • Model: 7n9JjiFO-495
  • 1000 aantal op voorraad
  • Sigma rc 14.11 gps en navigatie electronica,TOP merken online,nieuwste modellen
  • Sigma bc 5.16 gps en navigatie electronica,goed product,aanbieding Nederland
  • Sigma bc 14.16 sts altimeter gps en navigatie electronica,comfortabel,Kopen Online
  • Sigma bc 23.16 sts set completo gps en navigatie electronica,mode,kwaliteits garantie
  • Sigma myspeedy gps en navigatie electronica,Rotterdam webshop,nieuwe aanbieding
Sigma bc 23.16 sts set completo gps en navigatie electronica,mode,kwaliteits garantie_checkout
Sigma Electronica Gps en navigatie ,Sigma bc 23.16 sts set completo gps en navigatie electronica
de bc23.16 sts is de computer ontworpen voor sporters. het is geladen met alle nodige opleiding functies, waaronder de hartslag, cadans, hoogte en verloop. plus, zijn alle zenders inbegrepen! een van de hoogtepunten van de bc23.16 sts is de enorme houtkap capaciteit van maximaal 500 uur.
eerder opgeslagen ritten kan worden omgezet in een tegenstander voor een ghost ras met de sigma data center. en nfc-technologie maakt het mogelijk de bc23.16 sts om te communiceren met android-smartphones en de sigma link app.
hoogtepunten:
tal van functies, eenvoudige bediening:
de bc 23.16 sts niet alleen scoort met zijn vele functies, maar ook door het gebruiksgemak. of fiets functies hoogte functies, hoogten functies of ronden, is er een knop voor elk gebied die snel geeft u een overzicht.
inclusief gedetailleerde data-analyse met alle zenders:
de bc 23.16 sts toont alle belangrijke fiets, hoogte en hartslag functies. een hoogte profiel is gemaakt, net als een hartslag grafiek. in de hoogte te bekijken kun je lezen, onder meer gegevens over de huidige hoogte, de huidige stijging / daling, totale hoogte en de bergop / bergaf hoogte in meters van de huidige reis. bovendien is de huidige en de gemiddelde en maximale cadans worden weergegeven. alle benodigde zenders zijn opgenomen in de levering.
enorme logging capaciteit:
u kunt tot 99 logboeken op uw bc 23.16 sts. dit resulteert in een totaal log van maximaal 500 uur bij een log interval van 20 seconden.
enorme logging capaciteit:
u kunt tot 99 logboeken op uw bc 23.16 sts. dit resulteert in een totaal log van maximaal 500 uur bij een log interval van 20 seconden.
ghost race:
een dataset kan worden geselecteerd uit de opgeslagen loggegevens met behulp van het datacenter, die dient als een virtuele tegenstander voor een "ghost ras". op het display kan de bestuurder altijd de tijd en route afstand van de "geest" en wie leidt.
nfc & sigma link:
de bc 14.16, 16.16 bc en bc 23.16 modellen kunnen rechtstreeks communiceren met een android-smartphone via nfc (near field communication). om dit te doen, moet u de gratis sigma link app te installeren. voor draadloze gegevensuitwisseling, houdt u uw smartphone naar de computer. de app kan worden gebruikt om instellingen te wijzigen en te lezen ritgegevens.
de gegevens kunnen worden overgedragen van de smartphone in het datacenter via de sigma cloud. omgekeerd is het ook mogelijk om gegevens van het datacenter op de smartphone via de cloud.
de gratis sigma link app is beschikbaar in de app store en google play store. de nfc-technologie is alleen beschikbaar voor android smartphones.
vermogen in watt:
de bc 23.16 sts berekent uw huidige en gemiddelde prestaties in wattage. zo kunt u altijd vergelijken uw prestaties.
temperatuurweergave
alle modellen uit de bc 14.16 / sts / cad naar het bc 23.16 een temperatuur indicator. dit toont de actuele temperatuur van het milieu te allen tijde.
snelheid vergelijking:
een vergelijking van de actuele en gemiddelde snelheid. tijdens het fietsen, is een permanente vergelijking gemaakt van uw huidige en gemiddelde snelheden. het verschil wordt aangegeven door een pijl omhoog of omlaag. bij verplaatsing ongeveer de gemiddelde snelheid, wordt er geen pijl weergegeven.
verstelbare wielmaten:
bij het gebruik van twee fietsen kunnen twee wielmaten ingesteld worden die automatisch (automatische alleen voor sts) aangetoond. om deze functie te gebruiken, moet de snelheid zender worden overgeschakeld naar dat op de tweede fiets en de juiste wielomtrek voor fiets 2 moet worden ingesteld op de bc 23.16 sts.
geïntegreerde opslag chip:
dankzij een geïntegreerde geheugenchip in de computer kopeenheid worden alle totale waarden en instellingen permanent opgeslagen in het apparaat. na het vervangen van de batterij, dan hoeft u alleen maar om de tijd te resetten.
informatie over de macht status:
alle apparaten van bc 23.16 sts naar boven komen met een batterij status indicator. de status van de batterij in de computer head-unit of sts-zender wordt regelmatig gecontroleerd. als de batterij bijna leeg is, wordt een vroegtijdige waarschuwing weergegeven op de computer hoofdtoestel.
bike inspectie herinnering functie:
dankzij de service-interval, wordt u eraan herinnerd om uw fiets te onderwerpen aan een inspectie na een vrij te kiezen aantal kilometers gefietst. de service-interval kan alleen worden ingeschakeld / uitgeschakeld en vooraf geconfigureerd door de retailer. de retailer kan het gewenste aantal kilometers met de universal fast setting box set. het apparaat wordt geleverd met de service-interval uitgeschakeld.
ontwerp technologie:
maximale weergave, minimummaat:
het ontwerp van de topline 2016 is verticaal georiënteerd en perfect past bij de stuurpen met het slanke ontwerp. de nieuwe vorm zorgt voor een betere weergave-opties van de functies. dit betekent bijvoorbeeld, dat de snelheid van de bc 23,16 sts is in grote letters en altijd zichtbaar in de regel drie display.
behuizing:
hoogte x breedte x diepte:
66,5 mm x 44 mm x 12,5 mm
display:
lengte x breedte:
30 mm x 45 mm
toetsenfuncties
menu (boven):
houd toets: opent instellingen
kort druk op de knop: achterwaarts door fiets / alti / hartslag / lap menu
alti (linksonder) :
vooruit door de alti functies
hartslag (midden onder) :
doorsturen via de hartslag functies
bike (rechtsonder):
vooruit door de fiets functies
lap (hieronder weergave):
kort druk op de knop: start nieuwe ronde
houd toets: opent lap menu
animated menunavigatie:
kleine afbeeldingen te vergemakkelijken de oriëntatie in het bc 23.16 sts menu. ze tonen workout graphics in het menu gebied hoogte profiel en instellingen. een schuifbalk geeft aan waar u op dat moment bent.
digitaal gecodeerd drie kanaals draadloze transmissie:
de beproefde sigma transmissiesysteem (sts) is de digitaal gecodeerde transmissie systeem voor alle zender gegevens van de snelheid van de zender, de trapfrequentie zender, en zelfs de hartslag zenders voor de hoge kwaliteit basisapparaten en topmodellen. de zenders verzamelen de gegevens die ze hebben ontvangen en sturen deze naar de ontvanger geïntegreerd in de computer als een data-pakket. de zenders ook regelmatig opgeslagen testgegevens te sturen voor data vergelijkingsdoeleinden.
de digitale codering van de sigma transmissiesysteem- voorkomt zender gegevens worden beschadigd door externe storingen zoals elektrische bronnen of andere zenders. de interferentie van sigma producten, zoals led, kan ook worden voorkomen.
nieuwe sts-zender:
de sts zender heeft een beweegbare montagevoet, waardoor een optimale bevestiging van de zender in elke situatie zorgt. zender en magneet kan dus altijd parallel worden geïnstalleerd. dit resulteert in een meer stabiele radiotransmissie.
tegenlicht:
licht op, heel simpel. enable licht en op het scherm wordt verlicht met elke andere druk op de knop.
waterdicht:
de bc 23.16 sts is waterdicht volgens de internationale norm ipx 8. dit betekent dat er "bescherming tegen permanente onderdompeling". niets staat in de weg tijdens de volgende rit in de regen.
klik magneten:
beide nieuwe magneten (normale & power) zijn uitgerust met een klik bevestigingsmechanisme. dit maakt de installatie nog eenvoudiger. apparaten kunnen ook worden verwijderd zonder gereedschap.
cadence magneet:
de nieuwe crankmagneet kan direct op de binnenzijde van de pedaal zonder verdere hulpmiddelen worden bevestigd. aangezien het zeer dun, is het risico van wrijving met de zender er zelfs bij kleine ruimtes. om goed te functioneren met grotere afstand van de sensor of zijn niet magnetisch pedaalassen worden twee plastic clip houders voor de magneet ook meegeleverd.
functies:
fiets functies:
ride time / training tijd
dagje uit
totaal calorieën voor meerdere fietsen
temperatuur
vergelijking van cur. / gem. snelheid
totaal calorieën *
totale afstand
totale rijtijd voor meerdere fietsen
actual speed
maximum snelheid
totale afstand voor meerdere fietsen
totale rijtijd / overall trainingstijd
klok (12 / 24h)
gemiddelde snelheid
calorieën (hr-based)
automatische start / stop
hoogte functies:
huidige helling / helling (in%)
totale hoogte downhill
huidige hoogte
totale afstand downhill
huidige tempo van de stijging / daling
afstand downhill
de totale hoogte bergop voor meerdere fietsen
totale hoogte bergop
de totale hoogte downhill voor meerdere fietsen
afstand bergop
totale afstand bergop
verstelbare start hoogte
maximale hoogte
altitude bergop
hoogtegrafiek
altitude downhill
hartslag functies:
intensiteitszones (grafiek)
% hr max.
maximale hartslag
target zone bars
zone alarm on / off
huidige hartslag
hartslaggrafiek
gemiddelde hartslag
4 intensiteitszones
cadence functies:
huidige cadans
maximale trapfrequentie
gemiddelde cadans
vermogen functies:
gemiddeld vermogen
stroom vermogen (berekend)
lap functies:
elevation winst in de schoot
afstand in de schoot
calorieën in overlapping
maximale trapfrequentie in ronde
maximale hartslag in de schoot
tijd in de schoot
aantal ronden
maximum snelheid in de schoot
gemiddelde snelheid in de schoot
elevation verlies in de schoot
gemiddelde trapfrequentie in ronde
gemiddelde hartslag in de schoot
kenmerken:
display zoom-functie
ufsb 2016 compatibel
waterdicht volgens ipx7
hulpmiddel gratis montage
zender batterij waarschuwing
energiebesparende modus
programmeerbare gebaseerd op bandenkeuze
sts transmissie
service-interval instelbaar via ufsb
ghost race
log interval instelbare
log capaciteit
grafische evaluatie van gegevens in het datacenter
datacommunicatie via topline 2016 docking station
gegevens bijhouden
my screen-functie
my name functie
logging data (activiteiten) opvraagbaar
computer batterij waarschuwing
link app connecttion via nfc (android)
contrast instelbaar
12 maanden van training statistieken
device settings instelbaar via link app
device settings instelbaar via datacenter
automatische pairing
automatische fiets herkenning (fiets 1 / fiets 2)
een back-up-functie via de geheugenchip (totalen en instellingen)
beschikbare talen: 7
barometrische hoogtemeting
backlight
kent u alle eigenschappen die sigma bc 23.16 sts set completo zo uniek maken als u geïnteresseerd bent in sigma bc 23.16 sts set completo, weet dat dit product op het moment op voorraad is in onze online sigma bestellen amsterdam winkel. onze uitgebreide gps en navigatie collectie zorgt ervoor dat uw precies kunt vinden waarnaar u opzoek bent en van uw motorsport activiteiten kunt genieten. geniet van de voordelen van het kopen bij sigma uitstekende prijs nederland en word lid van de grootste sport familie.
sigma - electronica - gps en navigatie